FOTOYNGVE. Smak litt på den :)

Over 50 og blogger!

Tenk det - jeg måtte bikke 50 år med grei margin før jeg fikk min egen blogg. Ja ja. Får håpe at det aldri er for sent å bli en suksessrik blogger!

Her inne tenker jeg å dele litt av livet mitt med de som måtte ha interesse av det.

Liker jo å reise, så et og annet reisetips fra steder jeg har vært, (men også fra steder jeg ennå ikke vet jeg kommer til å besøke) vil nok dukke opp her. Liker jo også å fotografere. Har jo tross alt vært fotograf i over tretti år. Jeg ser ikke bort i fra at et og annet bilde også vil dukker opp på bloggen fotoyngve. Noe annet ville jo være direkte rart! Jobber jo også med video og TV. Kanskje kommer det en og annen tanke og filmsnutt om det også. Kanskje dukker det opp et og annet fototips her også. Både for de med kamera, men også for de med mobiltelefoner. I det hele tatt satser jeg på en upretensiøs blogg som skal bli dødspop, slik at jeg blir invitert på disse bloggpartyene og prisutdelingene hvor folk er kledd for alt annet en prisutdeling. Det er nok mer karneval vi snakker om. Gu kor æ glær mæ!

Nok om det så langt. Og om noen spør meg når jeg startet å blogge kan jeg svare. Jeg hadde vel mitt første innlegg i 2014. GODT NYTT ÅR!
Én kommentar

Bjørn Sørgård

31.12.2014 kl.02:37

Gleder mæ å se dæ på tv, når du mottar pris for bloggingen din.

Skriv en ny kommentar

Yngve Olsen Sæbbe

Yngve Olsen Sæbbe

52, Tromsø

Reiseglad fotograf som også jobber med video og TV. Stort sett glad i livet, og det håper jeg kommer til uttrykk i bloggen også.

Kategorier

Arkiv

hits